Halilhodzic transfer politikasını açıkladı!

Halilhodzic transfer politikasını açıkladı!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Yönetimi'ne haber gönderen Boşnak Hoca, "Bu isimler yaşlı ve pahalı olmasın" dedi

Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Trabzonspor, transfer çalışmalarını da bütün hızıyla sürdürüyor. Elindeki mevcut isimlere göre değerlendirme yapıp yönetime veren Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, yapılacak takviyeler konusunda tavsiyelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Avusturya'da yaptığı basın toplantısında takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu belirten Halilhodzic, "3-4 yabancı futbolcumuz olacak. Muhtemelen 2-3 de Türk alabiliriz" demişti. Trabzon'a dönene kadar transfer işlemlerinin tamamlanmasını isteyen Boşnak teknik adam, "Yaşlı ve pahalı oyuncuya gerek yok. Alacağımız oyuncuların Trabzon'a uyum sağlayabilecek özelliklerde olması lazım" dedi. Bunun üzerine bir süredir görüşülen isimleri yeniden gözden geçiren bordo-mavili yönetim, Boşnak hocanın da yardımıyla yeni bir liste oluşturdu. Listede başta Medjani olmak üzere Cezayir Milli Takımı'ndan birçok oyuncunun da yer aldığı öğrenildi.
8 yıl sonra ilk
Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını bugün Özbekistan Ligi ekiplerinden Lokomotif Taşkent ile oynayacak. Janbach Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 18.00'de başlayacak. En son 14 Mayıs 2006'da oynanan Beşiktaş maçında bordo-mavili takımın başında sahaya çıkan Halilhodzic, 8 yıllık aranın ardından bir hazırlık maçında yeniden takımın başında olmanın heyecanını yaşayacak. Bordo mavili takımda bu sezon kadroya katılan Serdar, Salih, Batuhan, Barış, Ferhat, Deniz, Gökhan, Turgut Doğan ve Anıl Taşdemir'in bu maçta forma giymesi bekleniyor. Daha önce 19.00'da oynanacağı açıklanan maç güvenlik gerekçesiyle Avusturya Futbol Federasyonu tarafından 18.00'e alındı.


MALOUDA?PERFORMANSIYLA BÜYÜLÜYOR

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı kondisyon ağırlıklı antrenmanla sürdürdü. Yüksek tempoda geçen antrenman sırasında yorulan ve koşuyu tamamlayamayan Barış Memiş ile bir görüşme yapan Halilhodzic'in oyuncuyu daha hırslı olması için uyardığı öğrenildi. Koşu sırasında Malouda, Gökhan, Yusuf ve Özer Hurmacı'nın performansları dikkat çekti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...