Bilic: Bizimle gurur duyun

Bilic: Bizimle gurur duyun

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, "Mükemmel oynadık, çocuklar çok iyi iş çıkardı. İsteklerimi harfiyen yerine getirdiler" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2-1 kazandıkları Feyenoord karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Sezonun ilk resmi maçını oynadık. İlk maçlar her zaman zordur ama taktiksel olarak mükemmeldik. Futbolcularım isteklerimi harfiyen yerine getirdi" diye konuştu. Son dakikada gelen gole rağmen avantajın kendilerinde olduğunu ifade eden Hırvat teknik adam, "Tüm Türkiye bu akşam bizimle gurur duysun. Çocuklar çok iyi iş çıkardılar. Daha da onur duyulacak işler yapacağız" ifadelerini kullandı. Oyunun iki yönünde de çok etkili olduklarını sözlerine ekleyen Bilic, ilk golü atan Mustafa Pektemek'in çok başarılı bir performans sergilediğini söyledi. Oyuna sonradan giren Demba Ba'ya hazır olmadığı için forma vermediğini belirten Hırvat teknik adam, "Demba Ba'yı tartışmak çok anlamsız. Kendisiyle maçtan önce görüştüm. İkimiz de 90 dakika oynayamayacağı konusunda hemfikir olduk" dedi. Transfere ihtiyaçları olduğunu ifade eden siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, "Bu iş İstanbul'da çözülecek" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...