Recep Altepe'den sert mesaj: Düşün yakamızdan!

Recep Altepe'den sert mesaj: Düşün yakamızdan!

SPOR Haberleri

Bayramlaşma töreninde konuşan Altepe, "Bursaspor'un sırtından geçinen insanlar istemiyoruz. Bunlar camiayı terk etsin" diye konuştu

Bursaspor'da bayramlaşma töreni dün yapıldı. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent sakinleri ve yeşil-beyazlı camianın Ramazan Bayramı'nı kutladı. Altepe, "Her türlü yatırım ve desteğe de hazırız ancak kimse Bursaspor'un önünde engel olmasın. Bursaspor'un sırtından geçinen insanlar istemiyoruz. Bunlar camiayı terk etsin, kenetlenelim. Rakiplerimiz semt takımı, biz koskoca 3 milyonluk şehrin takımıyız" diye konuştu. Yeşil-beyazlı futbolculara da seslenen Altepe, bu formayı giymenin herkese nasip olmayacağını belirterek, "Daha ciddi ve daha iyi olmalıyız. Önemli maçlarda, izin alıp takımı yalnız bırakmayın. Herkes üzerine düşeni yerine getirdiğinde başarının geleceğini hepimiz birlikte göreceğiz. Başarıya mahkum bir camiayız. Burada kentin üzerine, bizim üzerimize düşen ne varsa merak etmeyin, bunları yerine getiririz" diye konuştu.

Bölükbaşı: Birlik olmalıyız

Başkan Recep Bölükbaşı ise başarılı bir sezon geçirip ligi iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Önümüzde uzun bir yol var. Hep beraber olursak o zaman bizi kimse tutamaz, bizi kimse engelleyemez. Sonunda da ligi en iyi yerde tamamlarız" dedi. Yıldırım ilçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin hazır bulunduğu törenin ardından futbolcular, Bölükbaşı'na çiçek hediye etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...