40 derecede antrenman

40 derecede antrenman

SPOR Haberleri

Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan milli çekiççi Kıvılcım Kaya Salman, Rio'nun iklimine uyum sağlayabilmek için 40 dereceye varan sıcaklıkta çalışıyor

Rio Olimpiyatları'na hazırlanan milli çekiççi Kıvılcım Kaya Salman, Brezilya'nın iklim şartlarına uyum sağlayabilmek için antrenmanlarını, öğle güneşi altında 40 dereceye varan sıcaklıkta yapıyor. Doping cezası nedeniyle henüz yarışamayan, cezası gelecek yıl haziran ayında bitecek olan Salman, "Olimpiyatlara kilitlenmiş durumdayım, çok iyi bir geri dönüş yapmak istiyorum" dedi. Yıldız kızlarda dünya, genç kızlarda ise Avrupa ikincilikleri bulunan Akdeniz Oyunları şampiyonu Salman, sıkıntılı dönemleri atlattığını ve tam anlamıyla antrenmanlara konsantre olduğunu belirterek, "Piste döndükten sonra ilk ve en büyük hedefim olimpiyatlarda derece almak. Ancak önce Dünya Şampiyonası var. Orada yarışmak istiyorum ama ana hedefim olimpiyat derecesi" diye konuştu. Antrenörü Artun Talay ile Naili Moran Pisti'nde çalışmalara devam eden milli atlet, "Antrenörüm, Rio de Janeiro'nun hava koşullarına uyum sağlayabilmem için antrenman saatlerini öğlene çekti. Saat 12.00'de başlayıp, 13.30'da bitiriyoruz. Sıcaklığın en yüksek olduğu zaman diliminde çalışmak elbette çok zor oluyor ama olimpiyatlarda da bu koşullarda atış yapacağım. Yabancılık çekmemem için bu gerekli" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...