Karabük zora soktu

Karabük zora soktu

SPOR Haberleri

Birçok fırsat yakalayan temsilcimiz kaleci Hansen'i geçemedi. Rövanş 7 Ağustos'ta.

Kardemir Karabükspor UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda evinde Norveç'in Rosenborg takımıyla golsüz berabere kalarak turu zora soktu. Kulüp tarihinde ilk defa bir Avrupa kupası maçına çıkan temsilcimiz kontrollü girdi maça. Norveç ekibi ise tipik bir deplasman taktiğiyle yayılmıştı sahaya. 10. dakikadaki kornerde Strandberg'in kafa vuruşu az farkla auta oldu. 17'de Erdem frikikten şutladı, kaleci Hansen güçlükle çeldi. 42'de Erdem yine abandı topa, yan direkte patladı meşin yuvarlak. Ardından Kumbela ceza alanı dışından müthiş vurdu, Hansen 90'dan çıkardı topu. 53. dakikadaki Kumbela'nın on sekiz içinden kafa vuruşunda Hansen yine başarılıydı. 84'teki Onur'un vuruşu savunmaya çarparak ağlara gitti ama hakem topun oyun alanı dışından geldiğini belirterek golü geçerli saymadı. Uzatmada yine Onur'un on sekiz içine girer girmez yaptığı vuruşu kaleci çıkarınca Karabük 7 Ağustos'taki rövanş için tehlikeli bir skor aldı: 0-0.

Kafkas umutlu
Karşılaşma sonrası konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Maçın hakimiyeti bizdeydi. Hızlı oynamaya çalıştık, zaman zaman da başarılı olduk. Çok net pozisyonlarımız oldu ama kalecilerini geçemedik. 0-0 bizim için bir avantaj. Deplasmanda farklı bir stratejiyle oynayacağız. Umarım turu geçen taraf biz oluruz" açıklaması yaptı. nbsp;


SARI KARTLAR: Samba Sow (Karabük), Dorsin, Hansen (Rosenborg)
HAKEMLER: Libor Kovarik, Jiri Molacek, Krystof Mencl (Çek Cumhuriyeti) nbsp;




KARABÜK'E KİRALIK GOLCÜ
Kardemir Karabükspor, Sporting Lizbon'un golcü oyuncusu Valentin Nicolas Viola'yı kiraladı. Karabük'e gelen Viola, dün sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. 1 yıllığına kiralanan Viola'nın satın alma opsiyonu Kardemir Karabükspor da bulunuyor. 23 yaşındaki oyuncu ile bugün kulüp binasında sözleşme imzalanacak.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...