Amerikalılar da insanmış!

Amerikalılar da insanmış!

SPOR Haberleri

12 Dev Adam'ın ABD'ye kafa tuttuğunu yazan gazeteler, "Türkiye, ABD'nin insan olduğunu, ölümlü olduğunu herkese gösterdi" dedi

FIBA Dünya Kupası'nda iyi bir oyun sergilemesine rağmen ABD'ye 98-77 mağlup olan Türkiye, İspanyol basınından büyük övgü aldı. "Türkiye, ABD'nin insan olduğunu, ölümlü olduğunu herkese gösterdi" başlığını atan Marca, "İlk devre ne oyununu ne de fizik gücünü gösterebilen ABD, ilk ciddi testinde sorun yaşadı" ifadelerini kullandı. Maç sonunda ABD kadar Türkiye'nin de alkışlandığını hatırlatan gazete, "Türkler, 40 dakika dayanamadı ama ABD'yi yenmenin imkansız olmadığını gösterdi" diye yazdı. AS gazetesi, "Türkiye Rüya Takım'ın nasıl önlenebileceğini gösterdi. Sabır, yavaş oyun, pivotların da büyük desteğiyle alan savunması Türkiye'nin formülü oldu. Resmi olarak yenilmezlikte 8. yılını dolduran ABD'yi yenmek çok zor olsa da imkansız değil" yorumunda bulundu. El Correo, "Türkiye, İspanya'ya yol gösterdi" ifadelerine yer verirken, El Pais, "Son şampiyon başlarda bilek güreşini kaybetti ve ikinci devre toparlandı", El Mundo, "Faried ve Davis, ABD'nin siestasına son verdi. Amerikan takımı, geriden geldiği maçta ikinci devrenin yarısında açılabildi" ifadelerini öne çıkardı.

OĞUZ SAVAŞ: FAUL BİLE YAPAMADIK
ABD karşısındaki basketbolu oynamaları halinde gruptan çıkacaklarını belirten Oğuz Savaş, "ABD çok enerjik bir takım. Çok atlet oyunculara sahipler ve agresif oynuyorlar. Top kaybı yaptığınız anda hızlı hücum yapıyorlar. Hatta o kadar hızlılar ki; faul bile yapamadık. Fast break yasak olsa çok daha farklı olurdu" dedi.

Ukrayna ile kritik randevu
A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Kupası'ndaki üçüncü maçında bugün Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. TSİ 16.00'da başlayacak maç NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. C Grubu'nda ayrıca saat 18.30'da ABD-Yeni Zelanda ve saat 22.30'da Finlandiya-Dominik Cumhuriyeti maçları oynanacak. D Grubu'nda ise Angola-Meksika, Avustralya-Litvanya ve G.Kore-Slovenya üçüncü maçlara çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...