HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kartal Avrupa'ya kanat açıyor

Kaynak:
Kartal Avrupa'ya kanat açıyor

SPOR Haberleri  / 

Beşiktaş, C Grubu'ndaki ilk maçında Asteras Tripolis takımı ile karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra kupalardaki mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, C Grubu'ndaki ilk maçında Asteras Tripolis takımı ile karşılaşacak.

Siyah beyazlıların Yunan ekibi Asteras ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı karşılaşma saat 20'de başlayacak. Mücadele Star'dan canlı yayınlanacak. Maçı Çek hakem Miroslav Zelinka yönetecek.

ERSAN GÜLÜM YOK

UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak isteyen Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, maç öncesi son taktik antrenmanını yapan siyah beyazlılarda, nbsp; Demba Ba ve Sosa takımla birlikte çalıştı. İki oyuncu da Asteras maçı kadrosunda yer alacaklar. Ancak Demba Ba ve Sosa'nin ilk 11'de yer almaları beklenmiyor. Siyah beyazlılarda sakatlığı bulunan Ersan Gülüm ise mücadelede forma giyemeyecek.

Bu arada C Grubu'nun diğer maçında Sırbistan'ın Partizan takımı, İngiltere temsilcisi Tottenham Hotspur ile Belgrad'da yine saat 20'de karşı karşıya gelecek.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...