Galatasaray'da Haluk Ulusoy sürprizi!

Galatasaray'da Haluk Ulusoy sürprizi!

SPOR Haberleri

Aysal, çarşamba günü yola devam edip etmeyeceğini açıklayacak. Kararın olumsuz olması durumunda Haluk Ulusoy'un başkanlığa adaylığını koyması bekleniyor.

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongresi için bir çok farklı formül gündemde. Başkan Ünal Aysal'ın nasıl bir tavır takınacağı bu süreçte en önemli belirleyici unsur olacak.
Galatasaray'da acı gerçek!
Aday olacağını Çarşamba günü açıklaması beklenen Aysal, aynı gün 22:45'te TRT'de canlı yayın konuğu olacak. Başkan Ünal Aysal'ın, bu programdan önce adaylığı konusunda merak edilen soruları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Ailesinin yeniden aday olmasına sıcak bakmadığı konuşulan Aysal'ın kararının olumlu olacağı konusunda ciddi işaretler var. Yani Aysal bir dönem daha başkanlık koltuğunda kalabilir. Aksi bir sonuç çıkarsa, alternatif isimler de boş durmuyor. nbsp;
KANAAT ÖNDERLERİYLE GÖRÜŞECEK nbsp;
Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ı yönetmeye talip isimlerin başında eski Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy geliyor. nbsp;Başkanlık için uzun süredir çalışmalar yaptığı bilinen Haluk Ulusoy'un, Aysal'ın tavrını netleştirmesinden sonra devreye gireceği öğrenildi. Aysal, yola devam etme kararı alırsa Ulusoy sahneye çıkmayacak. Farklı bir tablo oluşursa önce camianın önder isimleriyle istişare yapıp, ardından 'başkan adayıyım' diyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...