Demba Ba'ya Bilic morali

Demba Ba'ya Bilic morali

SPOR Haberleri

Senegalli yıldızın Bursaspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında suskun kalması üzerine Bilic'in golcü oyuncuyla bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın bu yılki flaş transferi olan Demba Ba'nın ligdeki formsuzluğu Slaven Bilic'in canını sıktı. Siyah-beyazlı formayı giydiği ilk maçta Feyenoord ağlarına 3 gol bırakan Senegalli yıldızın Bursaspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarında suskun kalması üzerine Bilic'in golcü oyuncuyla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Hırvat teknik adamın yıldız oyuncuya "Gol atamadığın için baskı hissedebilirsin ama sakın bu durumun seni etkilemesine izin verme. İstediğin topları alamadığın için pozisyona giremediğini biliyorum. Şanssız bir sakatlık yaşayarak formunu kaybettin. Bu durumu toparlayacağını biliyorum. Sakın moralini bozma" diye moral verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...