'İki hayalim var: Stat ve şampiyonluk'

/ Kaynak: DHA
'İki hayalim var: Stat ve şampiyonluk'

SPOR Haberleri  / DHA

Ahmet Ürkmezgil, iki hayali olduğunu belirterek, bu sezon futbolda şampiyonluk yaşamak istediklerini ve stadı bitmiş görmek istediğini söyledi.

Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısına verdiği röportajda, futbol takımıyla ilgili hayallerini anlatan Ürkmezgil, "İnanın bana Beşiktaş ile ilgili çok büyük hayallerim yok. Son yıllarda çok çekmiş, yorgun bir Beşiktaşlı taraftar olarak hayalim, bu sezon şampiyon olmak ve stadımızın tamamlanıp o statta maç izlemek. Avrupa şampiyonluğu, sekizinci, onsekizinci yıldızı takmak falan değil. Elbette bunlar da olsun, olmasın demiyorum. Yanlış anlaşılmak da istemiyorum benimki çok samimi bir istek" diye konuştu. Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaşlı olmanın normal bir taraftarlık olmadığını, hep fanatiklik düzeyinde ve fedakarlık noktasında olduğunu da dile getirdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...