Jose'den Messi transferine nokta!

Jose'den Messi transferine nokta!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho, Lionel Messi'yi transfer edeceği yönündeki iddialara son noktayı koydu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho, Lionel Messi'yi transfer edeceği yönündeki iddialara son noktayı koydu. İngiliz ve İspanyol basını, Chelsea'nin Messi ile yakından ilgilendiğini ve patron Abramovic'in sezon sonunda büyük bir çılgınlık yaparak Barcelona'ya sansasyonel bir teklif sunacağını iddia ediyordu! nbsp;Yaklaşık 1 aydır Messi transferi hakkındaki suskunluğunu koruyan Jose Mourinho, dün gece suskunluğunu bozdu ve Arjantinli süper yıldızı sadece ve sadece Barcelona forması altında düşünebildiğini söyledi. Messi'nin Barcelona'ya ait olduğunu ifade eden Jose Mourinho, "Kimse gelecekte neler olacağını bilemez ancak benim hislerim Messi'nin sadece Barcelona'da olabileceği yönünde. Ben, Messi'yi başka bir kulüpte görmüyorum, Barcelona da Messi'nin değerini biliyor" şeklinde konuştu.
SPORX


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...