'Lucescu, Türkiye'ye gidecek'

'Lucescu, Türkiye'ye gidecek'

SPOR Haberleri

Romanya Futbol Federasyonu eski başkanlarından Mircea Sandu, vatandaşı Lucescu'nun Fenerbahçe ile flört ettiğini söyledi.

Ukrayna'da Shakhtar Donetsk ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Mircea Lucescu için Fenerbahçe iddiaları güç kazanıyor. Bu iddialardan birisine de Romanya'nın eski Federasyon Başkanlarından Mircea Sandu imza attı.Ülke basınına konuşan Sandu, "Fenerbahçe, Lucescu'yu istiyor. Büyük ihtimalle yaz döneminde Shakhtar'la işi bitince Türkiye'ye gidecek" dedi.


LUCE YALANLAMIŞTI


Mircea Lucescu, geçtiğimiz günlerde, "Çıkan haberler doğru değil. Fenerbahçe ya da Türkiye'den kimse ile görüşmedim. Benim adıma da kimse görüşmedi. Ukrayna'da yaşamak tehlikeli. Gitmeyi düşünüyorum. Ama henüz kesin bir karar veremedim ne yapacağım konusunda" açıklamasını yapmıştı.Mircea Lucescu'nun Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...