HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kazakistan, Türkiye'yi üzdü!

Kazakistan, Türkiye'yi üzdü!

SPOR Haberleri

A Milli Takımımızı yakından ilgilendiren mücadelede İzlanda, deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 mağlup etti ve gruptan çıkma adına önemli bir virajı geçti.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile İzlanda karşı karşıya geldi. Astana Arena Stadı'nda oynanan mücadeleyi İzlanda, 3-0 kazandı.

Mücadeleye konuk ekip İzlanda daha etkili başlayan taraftı. İzlanda, karşılaşmanın 20. dakikasında 36 yaşındaki deneyimli golcüsü Eidur Gudjonsen'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 12 dakika sonra sahneye bu kez Birkir Bjarnason çıktı ve attığı golle İzlanda'yı 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu ve ilk yarı İzlanda'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Kazakistan daha etkili başlayan taraf oldu. Kazakistan'da Renat Abdulin bir serbest vuruşta direği geçemedi. Maçın ilerleyen bölümlerinde Kazakistan, rakip kalede gol üretemezken Birkir Bjarnason kendisinin 2. ve İzlanda'nın ise 3. golünü kaydetti. Bu gol maçın da skoru oldu ve İzlanda, deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 mağlup etti.

Bu sonucun ardından İzlanda 5 maç sonunda 12 puana yükselirken Kazakistan 1 puanla son sırada yer almaya devam etti.

İzlanda, grubun bir sonraki maçında sahasında Çek Cumhuriyeti'ni konuk ederken Kazakistan ise sahasında Milli Takımımızı konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...