HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkiye Hollanda maçı için nefesler tutuldu! İşte ilk 11'ler

Kaynak: İHA
Türkiye Hollanda maçı için nefesler tutuldu! İşte ilk 11'ler

SPOR Haberleri  / İHA

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. hafta maçında Hollanda ile karşılaşıyor.

HOLLANDA: Jasper Cillessen, Gregory van der Wiel, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind, Jordy Clasie, Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Luciano Narsingh, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Afellay

TEKNİK DİREKTÖR: Guus Hiddink

TÜRKİYE: Volkan B., Gökhan Gönül, Serdar, Hakan, Caner, Ozan, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Gökhan Töre, Volkan Şen, Burak

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. hafta maçları heyecanı dün oynanank 9 karşılaşma ile başladı. A Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı da bugün deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak. Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan Amsterdam Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Brych'in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mike Pickel olacak.

HOLLANDA İLE 11. RANDEVU
A Milli Futbol Takımı bugün Hollanda ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı ile birlikte bu ülke ile tarihindeki 11. maçına çıkacak. Hollanda ile şimdiye kadar 6'sı resmi olmak üzere toplam 10 kez karşı karşıya gelen ay-yıldızlı ekip, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik alırken, 5 kez de sahadan yenik ayrıldı. Milliler, bu karşılaşmalarda attığı 5 gole karşılık, kalesinde 12 gol gördü.

MİLLİ TAKIMIN 523. MAÇI
Türkiye, bugün Hollanda'ya karşı oynayacağı maç ile birlikte 92 yıllık tarihinde 523. müsabakasına çıkacak. Bugüne kadar 273 resmi, 249 özel müsabaka olmak üzere toplam 522 karşılaşmaya çıkan ay-yıldızlılar, bu karşılaşmalarda 191 galibiyet alırken, 210 müsabakada ise rakiplerine boyun eğdi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde bugün oynanacak karşılaşmalar şöyle:

A Grubu:
Kazakistan-İzlanda
Çek Cumhuriyeti-Letonya
Hollanda-Türkiye

B Grubu:
İsrail-Galler
Andorra-Bosna Hersek
Belçika-Kıbrıs Rum Kesimi

H Grubu:
Azerbaycan-Malta
Hırvatistan-Norveç
Bulgaristan-İtalya

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...