Abdürrahim Albayrak'tan net mesaj: 'Boşverin kongreyi'

Abdürrahim Albayrak'tan net mesaj: 'Boşverin kongreyi'

SPOR Haberleri

"4. yıldız için geldik. Mayıs'taki genel kurulu düşünmüyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne gidersek 15 milyon avro gelecek. Bunun hesabındayız"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim nbsp;Albayrak, yönetim olarak önceliklerinin mayıs ayında yapılacak genel kurul değil nbsp;takımın şampiyonluk mücadelesi olduğunu söyledi. GS TV'ye konuşan Albayrak, "Bizim şu anda önceliğimiz takımın şampiyon olması. Yönetimimizin hedefi 4. yıldız. Seçime daha çok zaman var. Bizim birinci hedefimiz seçim değil takımın şampiyonluğu. Takım şampiyon olursa Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacağımız için 15 milyon avro alacağız. Puan almasak bile 8 milyon avro daha gelecek. Galibiyetler elde edersek Galatasaray için 80 trilyon civarı para ediyor. Biz bunların hesabını ediyoruz. Onun için bizim birinci hedefimiz gecemizi gündüzümüzü ayırmadan Florya. Yok o onu demiş yok bu bunu demiş… Herkes ne söylerse söylesin ben herkesin söylediğine saygı duyarım" diye konuştu.
Haydi rekor kıralım
Abdürrahim Albayrak "Bize kongre üyeleri oy verirken takıma hizmet için başarı için oy verdiler. Onun için bizim birinci hedefimiz Galatasaray'ın şampiyon olması. Bunu bütün camianın böyle bilmesini istiyorum. Şampiyon olacağız ve 4. yıldızı takacağız. 9 maçımız kaldı. Birincisini bu hafta Karabük spor ile oynuyoruz. Maç gündüz olacak. Taraftarlarımıza ben bir rekor kıralım diyorum. Stadı tıka basa dolduralım ve herkes görsün" şeklinde konuştu. Albayrak, "Milli Takım dönüşü Burak'ın sakatlığı oldu ama şükürler olsun idmana çıktı. Hiçbir sıkıntısı yok" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...