Abdurrahim Albayrak'ın bu pozu sosyal medyayı karıştırdı

Abdurrahim Albayrak'ın bu pozu sosyal medyayı karıştırdı

SPOR Haberleri

Albayrak'ın Rize-Trabzon yolunda minibüs kullanırken çekilen fotoğrafları, aynı yolda takımları saldırıya uğrayan F.Bahçelilerin tepkisine yol açtı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı öncesi memleketi Rize'ye giderek, yönetici arkadaşlarını ve basın mensuplarını, doğup büyüdüğü Hacılar Köyü'nde ağırladı. Albayrak, konuklarına köyü gezdiren ve soruları yanıtlayan Albayrak, daha sonra Trabzon'a dönerken, yönetici arkadaşlarının yer aldığı minibüsü kendisi kullandı. Albayrak'ın minibüs kullanırken çekilen fotoğrafı sosyal medyaya düştüğü andan itibaren büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe taraftarları, takımlarının 4 Nisan'da Trabzon'da uğradığı silahlı saldırıyı hatırlatıp, "Abdurrahim Albayrak kasten mi yapıyor?" sorusunu yöneltti. Sarı lacivertliler konu ile ilgili olarak yüzlerce tweet atarken, mesajların hemen hepsinde Albayrak'a büyük öfke vardı.

Abdurrahim Albayrak'ın bu pozu sosyal medyayı karıştırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...