Ada'yı sarsan gol

Ada'yı sarsan gol

SPOR Haberleri

FA Cup yarı final mücadelesinde yediği hatalı gol ile takımının elenmesine yol açan Reading kalecisi Adam Federici hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı

Reading ile Arsenal arasında oynanan FA Cup yarı final mücadelesinde yediği hatalı gol ile takımının elenmesine yol açan Reading kalecisi Adam Federici hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında geniş yer bulan haberde 30 yaşındaki kalecinin, kız arkadaşı Micaele Gardner ile evlenme hazırlığı yaptığı ve düğün tarihi olarak da 30 Mayıs'ı aldıkları iddia edildi. Söz konusu evlilik tarihinin spor basınında olay olmasının sebebi ise, FA Cup finalinin de 30 Mayıs'ta oynanacak olması. Federici, Arsenal karşısında Alexis Sanchez'in pozisyonunda yaptığı maçı kaybettiren hatasının ardından twitter üzerinden özür diledi ancak birçok kesim yaşanan olayın masum bir tesadüf olmadığı kanısında birleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...