Slaven Bilic'ten Karabük uyarısı: En tehlikeli rakip

Slaven Bilic'ten Karabük uyarısı: En tehlikeli rakip

SPOR Haberleri

Hırvat çalıştırıcı, oyuncularına "Düşmemek için canla başla oynayacaklar. Bu belki de en zor maçımız olacak" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın oynanacak olan Karabükspor mücadelesi öncesi futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. İki haftalık puan kayıplarının ardından Kasımpaşa karşılaşmasında alınan farklı galibiyetin takımın öz güvenini geri kazandırdığını söyleyen Hırvat teknik adam, "Kasımpaşa maçında gerçek Beşiktaş'ın gücünü herkese gösterdik. Bundan sonra kritik haftalara gireceğiz. Özellikle Karabükspor düşmemek için canla başla oynayacaktır. Bu bizim belki de en zor maçımız olacak. O yüzden tam konsantrasyonla oynamalıyız. Kasımpaşa maçındaki karakterimizi ortaya koymamız lazım. 90 dakika oyun disiplininden kopmayın" şeklinde uyarılarda bulunduğu belirtildi.
Pektemek'e özel ikaz
Yarınki mücadelede çift forvetli sisteme devam edecek olan Hırvat teknik adam, Mustafa Pektemek'e dikkatli olması uyarısında bulundu. Bu sezon yaşadığı sakatlıklarla gündeme gelen golcü futbolcudan tehlikeli pozisyonlardan uzak durması gerektiğini belirten Bilic, "Demba Ba seninle birlikte çok rahat ediyor. Onun pozisyon bulmasında çok yardımcı oluyorsun. Sakatlanabileceğin pozisyonlarda kendini tehlikeye atma. Bu durumda büyük sıkıntı yaşarız" şeklinde uyardığı ortaya çıktı.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...