Obradovic büyük sitem: '25 milyon taraftar söylentisi hikaye'

Obradovic büyük sitem: '25 milyon taraftar söylentisi hikaye'

SPOR Haberleri

Anadolu Efes'e 84-82 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında konuşan Obradovic, "25 milyon taraftarımız olduğu söyleniyor, bu bir hikaye" dedi.

Anadolu Efes'e 84-82 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker'in koçu Zeljko Obradovic sarı lacivertli taraftara sitemde bulundu. Tribünlerin boş olmasına tepki gösteren tecrübeli hoca, "25 milyon taraftarımız olduğu söyleniyor, (tribünlere bakarak) bu bir hikaye" yorumunda bulundu.

Obradovic'in maç sonunda hem tribünleri boş bırakan taraftara hem de mağlup olan oyuncularına sitem ettiği açıklamaları şu şekilde;

"Bu akşam maç saat 19:00'da başladı. Yani taraftarın gelmesi için ideal bir saat. Bu takım Final Four'a kalmış, Anadolu Efes gibi ciddi bir rakiple oynuyor ve tribünler boş kalıyor. Gelenlere teşekkür ederim ama salonun bugünkü durumunu hayatım boyunca unutmayacak, kalbimde saklayacağım. 25 milyon taraftarımız olduğu söyleniyor, (tribünlere bakarak) bu bir hikaye. Bugün çok daha fazla destek beklemek hakkımızdı ama bizimle değillerdi.

Bazı oyuncularımın hiç katkısı olmadı. Bunun nedenini onlara sormak gerekir. Önümüzde 3 lig maçı daha var. Onlara daha fazla konsantre olmaya çalışacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...