Süper Lig puan durumu, kalan maçlar ve toplu maç sonuçları

Süper Lig puan durumu, kalan maçlar ve toplu maç sonuçları

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek liderliği Fenerbahçe'den geri aldı. İşte 29. Hafta Süper lig'de toplu sonuçlar puan durumu ve kalan maçlar.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaş, dün Fenerbahçe'ye kaptırdığı liderliği devraldı. Ligin 29. haftasına 3 maçla devam edildi. Puan cetvelinin 6. sırasındaki Trabzonspor, haftaya lider başlayan Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Oyuna 57. dakikada dahil olan Beşiktaş'ın Senegalli forvet oyuncusu Demba Ba, bir dakika sonra attığı golle takımını öne geçirdi (1-0). Mustafa Pektemek, 90+5'inci dakikada kaydettiği golle siyah-beyazlıların sahadan 2-0 galip ayrılmasını sağladı. Puanını 64'e çıkaran Beşiktaş, Fenarbahçe'nin bir puan önüne geçti ve şampiyonluk yarışı verdiği rakibine kaptırdığı liderliği geri aldı.
Kasımpaşa'nın Bursaspor'u ağırladığı mücadele, 8 gole sahne oldu. Kasımpaşa, Bursaspor'u Scarione'nin 3, İlhan Eker'in 18, Castro'nun 51, Malki'nin 71 ve Eren Derdiyok'un 87. dakikada kaydettiği gollerle 5-3 mağlup etti. Misafir ekibin golleri, Bakambu ve Volkan Şen'den (2) geldi.
Gaziantepspor'a konuk olan Gençlerbirliği, Mervan Çelik, Hleb ve Stancu'nun 2. yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-0 kazandı. Başkent temsilcisi böylece 2 hafta sonra hanesine 3 puan yazdırdı.
Ligin 29. haftası, yarın oynanacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Medicana Sivasspor maçlarıyla sona erecek.


- Sonuçlar
İstanbul Başakşehir-Eskişehirspor: 1-1
Mersin İdmanyurdu-Torku Konyaspor: 3-1
Fenerbahçe-Balıkesirspor: 4-3
Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor: 2-0
Kasımpaşa-Bursaspor: 5-3
Gaziantespor-Gençlerbirliği: 0-3
Trabzonspor-Beşiktaş: 0-2

30.HAFTA

8 Mayıs Cuma
20.00 G.Saray-Torku Konya
20.00 Eskişehir-Kasımpaşa
20.00 SAİ Erciyes-Mersin İY


9 Mayıs Cumartesi
13.30 G.Birliği-Akhisar
16.00 Bursa-K.Karabük
19.00 Balıkesir-Başakşehir
19.00 Med.Sivas-F.Bahçe


10 Mayıs Pazar
16.00 Ç.Rize-Trabzon
19.00 Beşiktaş-G.Antep


Süper Lig puan durumu, kalan maçlar ve toplu maç sonuçları
Süper Lig puan durumu, kalan maçlar ve toplu maç sonuçları

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...