Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal: 'Daha fazla yiyebilirdik'

Kartal: 'Daha fazla yiyebilirdik'

SPOR Haberleri

Kartal, "Hesaplarımız sahaya yansımadı. İlk yarıda 3 gol yedik, daha da fazla yiyebilirdik. İkinci yarıda normal düzene dönünce denge oturdu.

Fenerbahçe'nin, puan cetvelinin son sırasında yer alan Balıkesir karşısında ilk 45 dakikada kalesinde 3 gol görmesine neden olan orta saha kurgusu, Teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini eleştirmesine neden oldu.Kartal, daha hücum zenginliği içeren bir oyun oynamak istedikleri için Mehmet Topal'ı tek bırakan bir dizilişle sahada olduklarını belirtirken şunları söyledi:


"Hesaplarımız sahaya yansımadı. İlk yarıda 3 gol yedik, daha da fazla yiyebilirdik. İkinci yarıda normal düzene dönünce denge oturdu. 4-1-4-1 sistemi riskli. Artık yarışta sona gelmişken, kazanmak her şeyden önemli. Bir daha zaten böyle bir düzenle maça başlayacağımızı sanmıyorum" dedi.
Kaynak: nbsp;Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...