Burak atıyor, Galatasaray kazanıyor

Burak atıyor, Galatasaray kazanıyor

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar, Akhisar Belediyespor karşısında haftayı kayıpsız kapatırken, zaferinin baş mimarı Burak Yılmaz oldu.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısında haftayı kayıpsız kapatırken, zaferinin mimarı Burak Yılmaz oldu. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda ezeli rakipleriyle büyük bir çekişme içine girerken, Burak Yılmaz da gol krallığı yolunda mücadele ediyor.Takımını sakatlıklar nedeniyle 5 maçta yalnız bıraktığı dönemde G.Saray, gol yollarında büyük sıkıntı yaşamıştı; Burak da önceki gün attığı iki gol ve sergilediği futbolla vazgeçilmez olduğunu bir kez daha ispatladı.Burak, bu sezon ligde 13 farklı maçta 16 gole imza atarken, yaptığı 3 asistle birlikte G.Saray'ın topladığı 64 puanın 25'ine direkt katkı sağladı. G.Saray, Burak'ın gol attığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmezken, golcü oyuncusunun sahada olduğu maçlarda daha fazla gol pozisyonuna girdi.


BİZ ÖZEL BİR TAKIMIZ
Akhisar maçı dönüşünde GS TV'ye attığı iki golü ve takımın galibiyetini değerlendiren yıldız futbolcu, "2-0 kazandıktan sonra her şey güzel. Oyunun önemli olmadığı, galibiyetin önemli olduğu haftalara giriyoruz. 1-0 olsun bizim olsun. Biz özel bir takımız, arkadaşlığın getirdiği bir başarı var. Başarının getirdiği arkadaşlık yok" ifadelerini kullandı.


BURAK'IN KAZANDIRDIĞI MAÇLAR
Karabük-G.Saray : 1-2 (1 asist)
Gaziantep-G.Saray : 0-1 (1 gol)
G.Saray-Akhisar : 2-1 (2 gol)
G.Saray-Mersin İY : 3-2 (1 gol)
G.Birliği-G.Saray : 1-1 (1 asist)
G.Saray-Balıkesir : 3-1 (1 gol 1 asist)
Sivas-G.Saray : 2-3 (1 gol 1 asist)
Kasımpaşa-G.Saray : 2-3 (1 gol)
Akhisar-G.Saray : 0-2 (2 gol)


Bu sezon Burak Yılmaz
Ligde oynadığı maç sayısı 24
Ligde attığı gol sayısı 16
Ligde yaptığı asist sayısı 4
Maç başına şut ort 2.4
Maç başına isabetli şut 1.3
Başarılı pas yüzdesi 81
Maç başına başarılı pas 18


Kaynak: nbsp;Yeni Şafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...