Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay Arslan milli takıma girebilir

Tolgay Arslan milli takıma girebilir

SPOR Haberleri

İki kez milli takım tercihini değiştirdiği için FIFA tarafından kara listeye alınan Tolgay Arslan'ın Fatih Terim isterse bu durumu aşılabilir.

Ara transfer döneminde Hamburg'tan transfer olduğu Beşiktaş'ta kısa sürede kendisini ispatlayan Tolgay Arslan'ın, yaşadığı 'Milli takım krizi' aşılıyor... Türkiye ve Almanya arasında iki kez tercihini değiştirdiği için Ay-Yıldızlılar'ın A Milli Takımı'nda görev yapması FIFA kurallarınca engellenen genç futbolcu, FANATİK'e yaptığı açıklamada, "A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'den davet gelmesi halinde TFF, FIFA'ya bu belgeyle başvurup Türkiye'yi seçmeme yardımcı olabilir" sözlerini sarf etmişti. Bu açıklamanın ardından ne karar vereceği merak konusu olan Fatih Terim'den ilk mesaj geldi. Kapılar sonuna kadar açılacak nbsp;
Deneyimli teknik adamın yakın çevresine bu konu hakkında olumlu görüşler aktardığı ve 24 yaşındaki yıldızı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 12 Haziran'da oynayacakları Kazakistan mücadelesinin kadrosuna dahil edebileceği bildirildi. Gurbetçi futbolcuya son haftalardaki yükselen form grafiğini yakından takip eden Terim'in, oyuncunun bu özel durumunu göz önünde bulundurarak milli takım kapılarını kendisine açmayı planladığı öğrenildi. İLGİLİ: Tüm Beşiktaş haberleri için tıklayınYaş ortalamasını düşürecek nbsp;
Bu hamleyle beraber Tolgay Arslan gibi bir yeteneği Türkiye'ye kazandıracak olan Fatih Terim, ek olarak aklındaki milli takımı gençleştirme projesine önemli bir artı ekleyecek. Daha önceden; Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Enes Ünal ve İshak Doğan gibi isimlere forma veren 61 yaşındaki çalıştırıcı, Tolgay hamlesiyle beraber takımdaki yaş ortalamasını da düşürmüş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...