Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Juventus kupasına kavuştu

Juventus kupasına kavuştu

SPOR Haberleri

Serie A'da şampiyonluğunu üç hafta önce ilan eden Juventus, kupasını aldı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 2014-2015 sezonu şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Juventus, seyircisi önünde Napoli'yi 3-1 yendiği maçın ardından kupasını aldı.
Torino'daki Juventus Stadı'nda oynanan mücadelede, Barcelona ile yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını düşünerek yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan Juventus, 13. dakikada Roberto Pereyra ile 1-0 öne geçti.
Konuk ekip Napoli'nin 50. dakikada David Lopez ile eşitliği yakaladığı maçta siyah-beyazlı takım, 77. dakikada Stefano Sturaro ile tekrar üstünlüğü (2-1) yakaladı. Torino ekibinde 90+3. dakikada Simone Pepe'nin penaltıdan kaydettiği gol, maçın skorunu tayin etti: 3-1.
Bu skorla üç puan alan Juventus, ligin bitimine bir hafta kala puanını da 86'ya çıkardı. Juventus'un bu maçtaki rakibi Napoli ise 63 puanla sıralamada 4. sırada kaldı ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını oldukça azalttı.
Karşılaşmanın ardından saha ortasına kurulan platformda kupa töreni düzenlendi. Ligde şampiyonluğunu haftalar önce ilan eden Juventuslu oyuncular, şampiyonluk kupasını kendi sahalarında oynadıkları son maçın bitiminde aldı. Kupa töreninin ardından siyah-beyazlı oyuncular, şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla kutladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...