İsmail Kartal patladı: Ölene kadar unutmayacağım!

İsmail Kartal patladı: Ölene kadar unutmayacağım!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonrası gergin, öfkeli ve sitemliydi.

Sarı-lacivertli takımın hocası , "Bugüne kadar yaşananları irdelersek, futbolu bilen objektif insanlar, nasıl bir sezon olduğunu herkes gördü. Bunları ben insanların vicdanına bırakıyorum. Biz Fenerbahçe olarak, bu mücadeleyi alnımızın akıyla sürdürmek istedik. Herkesi vicdanı ile başbaşa bırakıyorum. Bu yaşananları ömrümün sonuna kadar unutmayacağım" sözlerini kullandı.
Aksiyon filmi gibi
Öte yandan, zaten 2-1 geride olan F.Bahçe'de Mehmet Topuz'un oyundan atılması sinirleri iyice gerdi. Alves'in penaltıya sebep olduğu pozisyona itiraz eden Caner Erkin adeta çıldırdı. Hakem Ali Palabıyık'a büyük öfke saçan futbolcunun küfür ettiği görüldü. İki futbolcu da kırmızı görürken Fener 8 oyuncuya düştü. Uzatmada rakibinin yüzüne ayak tabanı gelen Webo da kırmızı kervanına katılınca F.Bahçe maçı 7 kişi bitirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...