Avrupa bileti Aslan'ın ağzında

Avrupa bileti Aslan'ın ağzında

SPOR Haberleri

Süper Lig'de dördüncülüğü hedefleyen Bursaspor, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada Torku Konyaspor'a diş geçiremedi.

Büyük fırsatı elinin tersiyle iten yeşil beyazlılar, Avrupa cezasının bu sezon kalkması için finalde Galatasaray'ı yenmek zorunda.

Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçında Bursaspor ile Torku Konyaspor 0-0 berabere kaldı. Kaleciler Harun ve Kaya'nın devleştiği maçta gol sesi çıkmadı. 43. dakikada Serdar Aziz ve Rangelov kırmıı kart görürken, Timsah'ın genç savunmacı finalde Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

Böylece Bursaspor sezonu 57 puanla 5. sırada tamamlarken, Torku Konyaspor ise 46 puanla 8. sırada noktaladı.

Bu arada UEFA'dan 1 yıl Avrupa Kupaları'na men cezası bulunan Tinsah, eğer kupa finalinde Galatasaray'ı yenerse cezasını bu sezon sona erecek. Yeşil beyazlılar kupa finalini kaybederse bu sezon Avrupa Kupaları'na katılma şansını kaybedecek ve cezası önümüzdeki sezona kalacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...