Podolski, Galatasaray'a gelmek istiyor

Podolski, Galatasaray'a gelmek istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray TV muhabiri Serbay Şenkal, Podolski ile yaptığı kısa görüşmeden sonra oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediğini açıkladı.

Tatilini Antalya'da geçiren Lukas Podolski, Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Adı bir süredir Galatasaray'la geçen Podolski, Galatasaray'la görüşmelerin sürdüğünü söyledi ve "Umarım transfer olacak" diye konuştu. Lukas Podolski'yle Antalya'da bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray TV muhabiri Serbay Şenkal'a konuşan Podolski, "Galatasaray'da olmayı çok isterim. Taraftarı çok iyi. Sosyal medyadan bana büyük ilgi gösteriyorlar" diye konuştu. GSTV canlı yayınında görüşmeyi anlatan Şenkal, "Arkadaşın üzerinde Herkes rütbesini bilecek t-shirtü vardı. Podolski 4 yıldızı gördü, harika dedi! Podolski'yi GSTV sıfatıyla değil de normal bir taraftar sıfatıyla ziyaret ettik, Umarım Galatasaray forması giyerim dedi" şeklinde konuştu.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...