Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilal Kısa, 'Kadıköy'de kazanırız'

Bilal Kısa, 'Kadıköy'de kazanırız'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Bilal Kısa, NTV Spor'un sorularını yanıtladı

Galatasaray'ın yeni transferi Bilal Kısa, NTV Spor'dan Evren Göz'e konuştu: "Formayı kapmak için elimden geleni yapacağım. Hakkımdaki transfer eleştirilerine sahada cevap vereceğim" dedi. Transfer sürecini anlatan Bila Kısa, ilk olarak ocak ayında Galatasaray'la adının anıldığını ancak Akhisar Belediyespor nedeniyle transferinin olmadığını söyledi. Bilal, sezon sonunda ise Hamza Hamzaoğlu'nun kendisini aradığını, para dahi konuşmadan anlaştıklarını ifade etti.
"5 NUMARAYI GİYECEĞİM"
Yeni sezonda 5 numaralı formayı giyeceğini söyleyen Bilal, "Sahaya çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum, İnşallah Galatasaray'a verimli olurum" dedi.
"İNŞALLAH KADIKÖY'DE KAZANIRIZ..."
Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarının çok özel olduğunun altını çizen başarılı futbolcu, "Akhisar formasıyla Kadıköy'de güzel bir galibiyet yaşamıştık. İnşallah bu sene hem şampiyon olup hem deplasmanda Fenerbahçe'yi yeneriz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...