Bayern Münih'ten olay transfer

Bayern Münih'ten olay transfer

SPOR Haberleri

Şili gazetesi La Cuarta, yıldız futbolcu Arturo Vidal'in Juventus'tan ayrılıp Bayern Münih'e transfer olacağını açıkladı.

Transferi konusunda her gün yeni bir iddia ortaya atılan Şilili yıldız orta saha oyuncusu Arturo Vidal, Bayern Münih yolunda. Manchester United, Arsenal ve Real Madrid gibi devlerin de kadrosunda görmek için çaba sarf ettiği Vidal, Şili basının iddiasına göre Bayern Münih ile anlaştı bile. Ülkenin önemli gazetelerinden La Cuarta, Vidal'in ailesine Bayern Münih'e tranferini açıkladığını, imzaların bu hafta içinde atılacağını iddia etti.
nbsp;
2007-2011 yılları arasında Bayer Leverkusen forması giyen Arturo Vidal, yeniden Bundesliga'ya dönüyor. Vidal için Bayern Münih'in 40 milyon Euro ödeyeceği iddia ediliyor. Arturo Vidal Juventus kariyeri boyunca 124 kez İtalya Ligi karşılaşmasına çıktı. 35 gol atan Şilili, 23 de asist yaptı. 2007 yılından bu yana Şili Milli Takımı'nda forma giyen Vidal, 69 karşılaşmada 12 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...