Mario Gomez Beşiktaş'ta

Mario Gomez Beşiktaş'ta

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Fiorentina'nın golcüsü Mario Gomez'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş, Fiorentina'nın Alman golcüsü Mario Gomez'in transferinde mutlu sona ulaştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de alınmasına sıcak baktığı Gomez için el altından görüşmelere devam eden yönetim, futbolcuyla 3 yıllığına söz kesti. Spor televizyonculuğunda bu transfer döneminde farkını ortaya koyan A Spor'un dün gece yarısı "Flaş" olarak verdiği habere göre Alman futbolcuyla temaslarını yoğunlaştıran siyah- beyazlı yönetim, transferi büyük ölçüde bitirdi. Tecrübeli futbolcunun menajeriyle yapılan son görüşmelerde ufak detayların görüşüldüğü ve 3 senelik mukavelede mutabık kalındığı dile getirildi. nbsp;


BORSAYA BİLDİRİLECEK nbsp;
Demba Ba'nın Çin'in Shanghai Shenhua takımına transferinden sonra forvet hattını kaliteli bir isimle takviye etmek isteyen Kara Kartal'ın Mario Gomez ile 3 senelik anlaşmaya vardığı öğrenildi. 30 yaşındaki 1.89'luk santrforun salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı. Kariyerinde daha önce Stuttgart, B.Münih ve son olarak Fiorentina formalarını giyen Gomez, Alman Milli Takım ile çıktığı 59 maçta 25 gol attı. Transfer birkaç gün içinde borsaya bildirilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...