Eski Bakan su altında tavla oynadı

Eski Bakan su altında tavla oynadı

SPOR Haberleri

Cem Karabay'a destek için dalış yapan isimler arasında Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de vardı.

72 saat sualtında yaşayacak olan Karabay, Guinness World Record hakemlerinin onaylaması halinde üçüncü kez dünya rekoru kırmış olacak.

"Akvaryum Adam" olarak tanınan Cem Karabay, deniz altında geçen 2 günü geride bıraktı. En uzun süre denizde yaşam dünya rekorunu kırmak için KKTC'deki Girne Yavuz Çıkarma Plajı'ndan denize giren Cem Karabay, sualtında birçok zorlukla karşılaştı. Ancak yanına giden yardımcı dalgıçların motivasyonuyla Akvaryum Adam sualtına renkli anlar yaşadı.

KÜRŞAD TÜZMEN İLE TAVLA OYNADI
Cem Karabay'a destek için dalış yapan isimler arasında Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de vardı. Kürşad Tüzmen, rekortmen dalgıç ile bir süre sualtı işaretleriyle konuştu, ardından da tavla oynamaya başladı. Tüzmen, eğlenceli geçen oyunun ortasında Cem Karabay'ın zar tuttuğunu iddia ederek şaka yaptı. Oyunda kazanan ise dostluk oldu. Destek dalışı yapanlar arasında rekor denemesinin sponsorlarından olan Merit Otelleri'nin Kurumsal İletişim Müdürü Elizabet Uğurlu da yer aldı.

SUALTINDA REKOR SEVİNCİ
17 Temmuz 08.50'de suya giren Cem Karabay denizde 2 günü geride bıraktı. Öte yandan Karabay, Mısırlı dalgıç Walaa Hafez'e ait süresi 51 saat 24 dakika olan en uzun süre denizde yaşam dünya rekorunu kırdı. O anlarda sualtında büyük bir sevinç yaşandı. Denizdeki coşkuya karadaki destek ekibi de ortak oldu. 72 saat sualtında yaşayacak olan Karabay, Guinness World Record hakemlerinin onaylaması halinde üçüncü kez dünya rekoru kırmış olacak.

Cem Karabay'ın 20 Temmuz'da Barış ve Özgürlük Bayramı saat 08.50'de suyun altından çıkması bekleniyor. Eğer bu süreyi sualtında geçirmeyi başarırsa, en uzun süre denizde yaşam dünya rekorunu Mısırlı dalgıç Walaa Hafez'den alarak Guinness Rekoru'nu kıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...