''Geçmişi konuşmanın faydası yok''

/ Kaynak: DHA
''Geçmişi konuşmanın faydası yok''

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonsporlu Mustafa Yumlu ''yeni bir sayfa açtım'' dedi.

Trabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, geçen sezon kadro dışı kaldığı ve takımdan ayrıldığı günlerin geride kaldığını belirterek, "Geçmişte yaşananlardan kendime dersler çıkardım. Artık o günler geride kaldı. Ben artık önüme bakıyorum, yeni bir sayfa açtım" dedi.

Almanya'nın Trier kentinde ikinci dönem kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, basın toplantısı düzenledi. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayan Mustafa, şunları söyledi:

"Hocamız Trabzon şehrini çok iyi tanıyor. Hocamızın isteklerini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Kampımız da çok iyi gidiyor. Eksiklerimiz var ama bunları gidermeye çalışıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde bir maç oynadık. Önümüzde bir maç daha var. Eksiklerimizi görmek için önemli müsabakalar bunlar. İlk maçta oyun disiplininden hiç kopmadık. Rakibimiz kapandı. Rakibimizi deplasmanda da yenebiliriz. Amacımız UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak. Her geçen gün daha iyi oluyoruz."

GEÇMİŞİ KONUŞMANIN FAYDASI YOK

Geçmişi konuşmanın kimseye bir faydası olmayacağını dile getiren Mustafa, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmişte yaşananlardan kendime dersler çıkardım. Artık o günler geride kaldı. Ben artık önüme bakıyorum, yeni bir sayfa açtım. Geçen sezon Trabzonspor'dan ayrıldım ama geriye daha güçlü ve daha tecrübeli bir şekilde döndüm. Bundan sonra takımın en önemli parçalarından biri olmak için elimden geleni yapacağım. Bu takımda şampiyonluk yaşayan iki oyuncudan biri benim. Tek hedefim kulübümde tekrar bir şampiyonluk yaşamak. Ayrıca milli takıma gitmek istiyorum. Tecrübeli bir oyuncuyum ve kendime güveniyorum."

Eskişehirspor forması altında Trabzonspor'a karşı oynamasını da değerlendiren Mustafa, "Açıkçası ben rüyamda bile Trabzonspor'a karşı oynayacağımı düşünmüyordum. Ama o zaman ki şartlar öyle gelişti. Artık buradayım. Daha tecrübeliyim ve takımıma daha faydalı olacağım" dedi. Mustafa, savunma oyuncusu transferi çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine de, "Takımımıza faydalı olduktan sonra kim gelirse gelsin. Şampiyonluk yolunda bize katkı sağlasın" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...