Şota'dan Yanal'a gönderme

Şota'dan Yanal'a gönderme

SPOR Haberleri

Trabzon'un yeni hocası, Ersun Yanal'ın kadro dışı bıraktığ ı Constant için, "Böyle bir yetenek varken kullanmamak olur mu?" dedi...

Trabzon'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan ancak Şota'nın gelişiyle affedilen Kevin Constant, Almanya kampında adeta yeni transfer gibi göz doldurdu.


Geçtiğimiz yıl Ersun Yanal tarafından disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığı için uzun süre forma şansı bulamayan Constant, Hollanda kampının ardından Almanya kampında da performansıyla ön plana çıktı. Taktik antrenmanlarda zaman zaman solbek, bazen ise orta sahada görev yapan Gineli oyuncu, geçmişe sünger çektiğini söyledi. Şota ise, "Böyle bir yetenek varken kullanmamak olmaz" diyerek üstü kapalı olarak Ersun Yanal'a mesaj gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...