Volkan Şen idmana çıkmadı!

Volkan Şen idmana çıkmadı!

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlılar morali bozuk olan tecrübeli oyuncuyu kadro dışı bırakabilir

Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra 2013-14 sezonunda geri dönen Volkan Şen, yeşil-beyazlı takımdan bir kez daha gitmek istiyor. nbsp;Almanya'da yapılan kamp çalışmalarında mutsuz olduğu dikkat çeken yıldız oyuncu, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmana katılmadı. Tecrübeli oyuncunun antrenman öncesi tesislerden ayrıldığı öğrenilirken, kadro dışı bırakılması da gündeme geldi. Yeşil-beyazlı yönetimin bugün Katar ekiplerinden Lekhwiya SC ile Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak hazırlık maçı öncesi bir araya geleceği ve Volkan Şen ile ilgili kararın verileceği öğrenildi. nbsp;Yıldız oyuncunun kendisine verilen sözlerin tutulmaması ve kaptanlığının elinden alınması nedeniyle ayrılmak istediği ve antrenmana katılmadığı öne sürüldü.
Timsah'a yeni golcü
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, bir dönem Barcelona forması da giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu Isaac Cuenca ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonu Deportivo La Coruna'da geçiren genç oyuncu, 29 karşılaşmada forma giyerken, 2 kez gol sevinci yaşadı. Bursa'ya gelerek sağlık kontrolünden geçen Cuenca, resmi sözleşmeye imza atacak. Bu arada Fernando Belluschi'nin takımdan ayrılmasının ardından orta saha arayışlarına başlayan Bursaspor, QPR forması giyen Sandro ile görüşmelere başladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...