Trabzonspor'da M'Bia heyecanı

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da M'Bia heyecanı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un İspanya'nın Sevilla kulübünden transfer ettiği Stephane M'Bia'nın hafif ağrıları bulunmasına rağmen çalışmalara başlamadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Makedonya'nın Rabotnicki takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da, M'Bia heyecanı yaşanıyor. Transferinin ardından, bordo-mavililerin Hollanda kampının bitimine iki gün kala takıma dahil olan Kamerunlu oyuncu, sakatlığı nedeniyle de Almanya kampında takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Hafif ağrıları bulunmasına rağmen tedavi süresinin dolması üzerine sağlık ekibi tarafından takıma verilen M'Bia, çift kale maçta ortaya koyduğu performans ile teknik direktör Shota Arvaladze'yi heyecanlandırırken, oyuncu da sakatlığının ardından kendisini gösterme fırsatı buldu. nbsp;
Rabotnicki maçı öncesinde M'Bia'da yaşanan bu gelişme sonrası teknik direktör Shota Arvaladze'de, Spor Toto Süper Lig'in başlamasıyla birlikte hazır olmasını istediği oyuncunun verilen özel programa karşılık vermesi üzerine Avrupa Kupası maçında kullanma fikri doğdu. nbsp;


MEHMET EKİCİ'NİN OYNAMA İHTİMALİ DÜŞÜK nbsp;
Yaşadığı sakatlık nedeniyle Rabotnicki ile oynanan ilk maçta forma giyemeyen Mehmet Ekici'nin ise rövanş maçında da oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi. İki günlük iznin ardından Rabotnicki ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan bordo-mavililerde ağrıları devam eden Mehmet Ekici, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Ayak bileğinden iki kez darbe alması sonucu sakatlığı nüks eden oyuncuya sağlık ekibi özel çalışma programı uygularken, Ekici'nin perşembe günü oynanacak olan Avrupa Kupası maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...