Hamza Hamzaoğlu'ndan yönetime: Dört isteğim var!

Hamza Hamzaoğlu'ndan yönetime: Dört isteğim var!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yönetimden bir dizi istekte bulundu.

Tatilini Silivri'deki yazlığında sürdüren başarılı teknik adam, geçtiğimiz günlerde mali işlerden sorumlu olan Mehmet Özbek aracılığıyla Başkan Dursun Özbek'ten 4 maddelik bir talep listesi gönderdi. Hamza Hoca, ilk olarak Başkan Özbek'ten adeta yılan hikayesine dönen Felipe Melo olayının olumlu ya da olumsuz bir an önce netliğe kavuşturulmasını istedi. Başarılı çalıştırıcı, eğer Brezilyalı oyuncuyla yola kesin olarak devam edilmeyecekse, bu futbolcunun boşluğunu dolduracak bir ön libero transferinin mutlaka şart olduğunu da Özbek'e iletti.
1. Melo acilen çözülmeli
2. Yeni bir ön libero
3. Sağ bekte de görev
yapabilecek bir stoper
4. Maliyeti düşük
genç bir kaleci
Bursa 4 milyon avro istiyor
Hamza Hoca'nın üçüncü isteği ise savunmaya oldu. Savunmadaki Chedjou, Semih ve Hakan üçlüsünü yeterli görmeyen ve bir stoper takviyesini şart gören Hamzaoğlu, alınacak bu oyuncunun sağ bekte de forma giyebilecek yapıda olmasını istedi. Genç teknik adamın dördüncü talebi ise kaleye oldu. Muslera'nın arkasındaki Eray'ı yeterli görmeyen Hamza Hoca, maliyeti düşük geleceğe yönelik genç bir kaleci alınması gerektiğini detaylı bir raporla Başkan Dursun Özbek'e aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...