Bursaspor'dan kupa açıklaması

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'dan kupa açıklaması

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor'un Ankara'da oynanan Süper Kupa finalinde Galatasaray'a 1-0 yenilmesi yeşil beyazlı futbolcuları üzdü.

Kaleci Mert Günok, kaptan Serdar Aziz ve Erdem Özgenç, yenilgi nedeniyle Ankara'ya gelen taraftarlarından özür diledi.
Süper Kupa'ya veda eden Bursasporlu futbolcuların görüşleri şöyle: nbsp;


MERT: LİGE İYİ BAŞLAMIYIZ
Bursaspor'un yeni kalecisi Mert Günok, ''Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu kupayı almayı çok istedik. Ama yapacak bir şey yok. Yenildik. Bundan sonra lige iyi başlamayı umut ediyoruz. Bu hafta güzel çalışıp, yeni sezona Trabzonspor galibiyetiyle başlamak istiyoruz" dedi.


SERDAR AZİZ: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK nbsp;
Kaptan Serdar Aziz, "Bizim için önemli maçtı. Galatasaray'a karşı oynayıp Türkiye Kupası'nı kaybetmiştik. Bu kez kazanmak istiyorduk. Daha hırslı çıktık sahaya. Ama istediğimizi alamadık. Takım arkadaşlarım iyi mücadele etti. İyi pozisyonlara girdik. Değerlendiremedik. Taraftarımız buraya gelip bizi destekledi. Onlara teşekkür ediyoruz. İstediklerini veremedik. Üzgünüz ama elimizden geleni yaptık. Artık lige konsantre olmalıyız. Lige iyi başlangıç yapmamız gerekiyor. Yine zor bir deplasmanla Trabzonspor ile lige başlayacağız. Lligde daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. nbsp;


ERDEM: İYİ MÜCADELE ETTİK nbsp;
Yeşil beyazlıların yeni savunma oyuncularından Erdem Özgenç ise maçla ilgili olarak şunları söyledi: nbsp;
"İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Gönül isterdi, kupayı alarak taraftarımıza mutlu etmek isterdik. Lig öncesi son ciddi maçımızdı. İnşallah Trabzonspor maçıyla birlikte ligde iyi bir Bursaspor tüm Türkiye'ye izlettireceğiz diye düşünüyorum."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...