Şenol Güneş, 'Alnını karışlarım'

Şenol Güneş, 'Alnını karışlarım'

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, kendisi için "Oyuncuların aklını karıştırıyor" diyen Bursa Başkanı Bölükbaşı'na cevap verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün akşam katıldığı Profesyonel Futbolcular Derneği'nin ödül töreninde zehir zemberek açıklamalar yaptı. Kendisi için "Eski hocamız futbolcularımızın aklını karıştırıyor" ifadesini kullanan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'na cevap veren usta hoca, "Bursapor'da oyuncuların aklını karıştıran bensem giden oyuncuları da ben mi gönderdim? Oyuncu istediği için beni aradı ama ben bu işlere girmem" diye konuştu. nbsp;


İYİ NİYETLİ OLMALIYIZ nbsp;
Güneş, ayrıca, "Başkana söyledim. 45 yıldır futbolun içerisindeyim. Birisi çıksın desin ki, 'Sen benim aklımı karıştırıyorsun' ama diyemez. Bir oyuncu çıkıp 'Kafamı karıştırıyor' desin, ben alnını karışlarım! Başkan, yönetici, hoca, futbolcu olabilirsiniz ama adam sözlerini aynen iade ediyorum. Bir başkana yanıt vermek istemezdim ama mecbur bırakıldım" ifadelerini kullandı. "Bursaspor'dan Fernandao ile Şener de ayrıldı. Onlar için neden aynı türden açıklamalar yapılmadı" diye soran Güneş, futbolun gelişmesi için herkesin birlik ve iyi niyetle hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Usta teknik adam, tek amacınının Beşiktaş'a hizmet olduğunun altını çizen gereksiz polemiklerle futbolun yıprandığını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...