Balıkesirspor'dan 1 puanlı başlangıç

Balıkesirspor'dan 1 puanlı başlangıç

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'de sezonun ilk maçında Balıkesirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 beraber kaldı.

Maç sonrasında Balıkesirspor cephesinde hakeme öfke vardı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımız sıcak bir ortamda 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz bir mücadele verdiler. 1 puan 3 puan değerinde. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Belki çok erken ama, kötü puan kayıplarını hakeme bağlayacak değilim. Ancak ilk haftadan hakemleri konuşuyorsak bu ligin zor geçeceğini gösteriyor. Volkan Bayarslan, iyi bir hakemdi ama bugün formsuz bir günündeydi. Oyuncularımız sonuna kadar mücadele etti. Balıkesirspor takımı sahipsiz değildir. Kimse puanlarını gasp edemez" dedi.
GAZİANTEP CEPHESİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kazanmaya kendi takımının daha yakın olduğunu söyledi. Kutlu, "Kazanmaya yakın olan bir takımdık. Pozisyon ararken, pozisyon vermek normal. Oynanan oyundan memnunum. Kazansaydık daha mutlu olurdum" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...