Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uzaydan gelen topçu Oğuzhan

Uzaydan gelen topçu Oğuzhan

SPOR Haberleri

Kartal'ın genç yıldızı, Mersin maçındaki oyunuyla taraflı-tarafsız herkesi büyüledi.

Siyah-beyazlılar, Mersin'i 5-2'lik skorla bozguna uğratırken Oğuzhan Özyakup bir top oynadı, izleyenleri kendine hayran bıraktırdı. Kartal'a gelirken 'yetenekleri' zaten biliniyordu zaten Arsene Wenger'in ünlü scout ekibi de onu bu yüzden 'avlamıştı' ancak Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in kontrollü oyun sistemi içinde kaybolup gitti. Teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte 'Ozzie' lakaplı oyuncudan bir patlama bekleniyordu ancak bu kadar çabuk olmasını kimse tahmin edemezdi. Oğuzhan, Mersin'e karşı bir oynadı pir oynadı, izleyenlerin ağzı açık kaldı. Mücadeleyi 3 asistle tamamlayan Oğuzhan'ın performansı göklere çıkarıldı. Onun için "Uzaydan gelmiş gibi", "Messi gibi oynadı", "Uzay topçusu" yorumları yapıldı. ŞENOL Güneş, Beşiktaş'ı devraldığında Oğuzhan'ın da performansının artıracağı tahmin ediliyordu. Tecrübeli hocanın elinde 'değerini bulan' Ozzie nefis futboluyla övülürken onun ayaklarının yere basmasını sağlayan isim yine Şenol Güneş oldu. nbsp;


Hocam ister över ister fırçalar nbsp;
Şenol Güneş, herkesin göklere çıkardığı başarılı futbolcu için maç sonunda "Sana verdiğim defansif görevleri unuttun, gördüğün sarı kart da sana yakışmadı" diye konuştu. Güneş böylece Oğuzhan'ı kontrol altında tutarak gereksiz havalanmasına engel olacak. Ozzie de bu eleştirilere "Şenol Hocam ne derse o. İster över ister fırçalar" diyerek gelişime açık olduğunu vurguladı.


Fabregas'a benziyorum
"Benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Zinedine Zidane. Arsenal'e transfer olduktan sonra Cesc Fabregas'ı örnek almaya başladım. O herkesten iki hamle öncesini düşünebilme yeteneğine sahip. Top kendisine verilmeden önce nereye pas vereceğine çoktan karar vermiş oluyor. Ondan çok şey öğrendim. Kendim hakkında konuşmayı çok sevmem ama özelliklerim Fabregas ile birbirine çok benziyor. Oyun kurucu özelliğim var, etkili paslarım var. Son vuruşlarımın da iyi olduğunu söylerler. Yaşım henüz genç ve çalışmaya devam ediyorum. Kendimi geliştirmenin bir sınırı olmadığını düşünüyorum. Her eksiğimin üzerine gidiyorum."


TV-gazete yasak
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup'un erken havaya girmemesi için çalışıyor. Tecrübeli hoca maç sonu "Defansa yardım etmedin" dediği Ozzie'ye "Televizyon izleme, gazete okuma. Sadece işine odaklan" talimatı verdi.


Van Persie tebrik etti
Oğuzhan Özyakup ile Arsenal'den yakın arkadaş olan F.Bahçeli Robin van Persie de maç sonunda genç yıldızı tebrik edenler arasındaydı. 32 yaşındaki futbolcu "Süper oynadın. Senin Hollanda Milli Takımı'nda oynamaman bizim için büyük kayıp" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...