Şampiyonlar Ligi'nde müthiş gece

Şampiyonlar Ligi'nde müthiş gece

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off turlarında ilk maçlar oynandı...

Gün içerisinde oynanan 5 maçta toplam 10 gol olurken, 2 de kırmızı kart gösterildi...


BATE Borisov: 1 - 0 :Partizan Belgrade


Marko Jevtovic 45. dakikada çift sarıdan kırmızı kart görerek Partizan'ı 10 kişi bıraktı.
BATE Borisov 75. dakikada 1-0 öne geçti. Golü atan oyuncu Mikhail Gordeychuk.


Lazio: 1 - 0 :Bayer Leverkusen


İtalyan takımı Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu nbsp;ilk maçında Alman ekibi Bayer Leverkusen'i 1-0 mağlup etti. nbsp;Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 40 bin kadar futbolseverin takip nbsp;ettiği maçı İsveçli Jonas Eriksson yönetti. nbsp;Karşılaşmanın ilk yarısında, iki takım da karşılıklı gol pozisyonları nbsp;yakalamasına karşın gol sesi çıkmayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. nbsp; Maçın 60 ve 65. dakikalarında Bayer Leverkusen, Türk milli oyuncusu nbsp;Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı serbest vuruşlarda gole yaklaştı ancak Lazio nbsp;kalecisi Etrit Berisha gole izin vermedi nbsp;68. dakikada Alman ekibinin gelişen ani atağında Hakan'ın, Lazio nbsp;ağlarına gönderdiği top, ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Karşılaşmanın 77. dakikasında orta sahadan aldığı topla ilerleyen nbsp;Keita Balde, ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu nbsp;ağlara göndererek, Lazio'yu 1-0 öne geçirdi. Lazio, oyuna 2. yarıda dahil olan Senegalli futbolcusu Keita'nın nbsp;golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 26 Ağustos'ta Leverkusen'de oynanacak rövanş nbsp;öncesi avantajlı bir skor elde etti.


Manchester United: 3 - 1 :Club Brugge


8. Dakikada Club Brugge Carrick'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçiyor. Manchester United, 13. dakikada Memphis Depay ile skoru eşitledi: 1-1
Memphis Depay 43. dakikada tekrar sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi.
80. dakikada Mechele kırmızı kart görerek Club Brugge'ü 10 kişi bıraktı.
Fellaini 90. dakikada takımını 3-1 öne geçiren golü atıyor.


Sporting Lisbon: 2 - 1 :CSKA Moscow


FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Portekiz'in Sporting Lizbon ile Rusya'nın CSKA Moskova takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçını yönetti. Ev sahibi Sporting Lizbon, CSKA Moskova'yı 2 - 1 mağlup etti.


Portekiz'in Lizbon şehrindeki Jose Alvalade Stadyumu'nda oynanan mücadelede Sporting Lizbon'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada nbsp;Teofilo Gutierrez ve 82. dakikada Islam Slimani kaydetti. CSKA Moskova'nın golünü ise 40. dakikada Seydou Doumbia attı.


Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapıt. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olarak görev aldığı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek oldu.


Astana: 1 - 0 :Apoel


Play off Turları ilk mücadelesinde 19:00'da Astana ile Apoel karşı karşıya geldi.
Karşılaşmayı Ev sahibi ekip Astana 1-0'lık skorla kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...