Fenerbahçe'den Feghouli açıklaması

Fenerbahçe'den Feghouli açıklaması

SPOR Haberleri

F.Bahçe'den Feghouli açıklaması: Valencia yönetimi ile bir görüşme yaptık. Oyuncu ile konuşarak, bize geri dönüş yapacaklarını bildirdiler.

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından çok söz ettiren Fenerbahçe, İspanyol Valencia'yf forma giyen Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'nin transferini de bitirmek üzere. Sportif direktör Giuliano Terraneo, oyuncunun avukatı Andre Buffard ile temaslarını yoğunlaştırırken, kulüpten de Feghouli ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Son dönemde medyada, Valencia'nın oyuncusu Sofiane Feghouli'nin bonservis bedeliyle ilgili çıkan ücretler ve transfer haberleri gerçek değildir. Valencia ile Feghouli'nin transferi için görüşme yapmıştır. Valencia kulübü, oyuncu ile kendi aralarında görüştükten sonra tarafımıza dönüş yapılacağını kulübümüze iletmiştir. nbsp;


FEGHOULI SICAK BAKIYOR
Kanarya'nın, Feghouli'ye, Valencia'da aldığı yıllık rakamın (1.2 milyon euro) yaklaşık 3 katını (3.2 milyon euro) önerdiği ileri sürüldü. Cezayirli'nin teklif karşısında adeta ağzının açık kaldığı ve F.Bahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu arada Valencia'nın Feghauli'yi Devler Ligi maçında oynatıp oynatmaması, satıp satmayacağı konusundaki kararını belli edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...