Kartal'ın konuğu Trabzonspor

Kartal'ın konuğu Trabzonspor

SPOR Haberleri

Süper Lig'e galibiyetle başlayan 2 iddialı takım, Beşiktaş ve Trabzonspor bugün İstanbul'da karşı karşıya geliyor.

Şenol Güneş, efsane olduğu eski takımına karşı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor, Şota ise, ''1 puana üzülürüz'' diyor. Her 2 devin yıldızları da çok formda, haftanın maçında fark oluşturmak istiyor. Kısacası, Olimpiyat kapılarını dev bir kapışmayla açıyor.


Ligde sezonun ikinci hafta maçında bugün Beşiktaş ve Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği maça, yakın dost olan iki takım kaptanının sergileyeceği performans yön verecek. Siyah- Beyazlılar'da kaleci Tolga Zengin, önceki takımının hücumcularına geçit vermeyip Kara Kartal'ın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan 3 puanla ayrılmasını sağlamak için elinden geleni yapacak.


Bordo- Mavililer'de de yeni sezon öncesinde yönetimle yaşadığı sıkıntıyı çözen Onur Kıvrak, zorlu deplasmanda Beşiktaş'ın formda isimleri; Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakupve Ricardo Quaresma'ya geçit vermeyip Bursa maçının ardından kalesini ikinci kez gole kapatmayı planlıyor.


GÜNEŞ VE ŞOTA'NIN 7'İNCİ MAÇI


Trabzonspor'un iki efsanesi, teknik direktörlük kariyerlerinde 7. kez karşı karşıya gelecekler. Şota Arveladze, Kayserispor ve Kasımpaşa'yı çalıştırdığı dönemlerde galibiyet sevinci yaşayamadığı Güneş karşısında, sahadan 4 kez beraberlikle ayrıldı.


Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ise geçen sezon son karşılaşmalarında ligin 12. haftasında Bursa Atatürk'teki 90 dakikayı 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmış, meslektaşını daha önce de 2011-2012 sezonunda Trabzonspor'un başındayken mağlup etmeyi başarmıştı.


Muhtemel 11'ler;


BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Motta, Oğuzhan, Quaresma, Atiba, Gökhan, Olcay, Cenk


TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Okay, Mbia, Yusuf, Özer, Erkan, NDoye


SAAT: 21.45
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Ali Palabıyık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...