Burak Yılmaz: 'ABD'ye giderim'

Burak Yılmaz: 'ABD'ye giderim'

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu ile görüşen yıldızın, "Artık hedefim sözleşmem bitene kadar sarı-kırmızılı formayı giymek. Teklif gelirseABD'ye giderim" dediği öğrenildi.

Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'den transfer teklifi alan ancak yönetimden onay çıkmayınca Premier Lig'de oynama fırsatını kaçıran Burak, kariyerini G.Saray'da bitirmeye karar verdi. Golcünün, bu kararını Hamza Hamzaoğlu'na ilettiği belirtildi. nbsp;


Avrupa artık zora girdi nbsp;
Bundan sonra Avrupa'dan teklif alması zor görünen milli futbolcunun, "Galatasaray'da mutluyum. 2019'a kadar sözleşmem var. Kulüp beni bırakmadığı sürece futbola sarı-kırmızılı forma altında nokta koymayı ben de isterim" dediği öğrenildi. Burak'ın ayrıca sözleşmesi sona erdikten sonra teklif gelmesi halinde ABD'de oynayabileceğini de Hamza hoca ile paylaştığı belirlendi. Öte yandan başarılı oyuncunun Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede Osmanlıspor maçında forma istediği de gelen haberler arasında. nbsp;


TT Arena'da 11'e dönüyor nbsp;
Teknik direktör Hamzaoğlu'nun, transfer gündemini kapatan golcü oyuncuyu yarın akşam Arena'da oynanacak karşılaşmada ilk 11'de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Burak'ın dönüşüyle takım kurgusu da değişecek. Podolski forvet arkası pozisyonuna geçecek. Sneijder ve Yasin kanatlardan hücumda bu ikiliye destek verecek. Skor gücü yüksek bu 4'lü ile bol gollü bir galibiyet hedefleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...