Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da son gelişme Sneijder...

Galatasaray'da son gelişme Sneijder...

SPOR Haberleri

Galatasaray teknik heyeti, Osmanlıspor yenilgisinin nedenlerini masaya yatırdı, birbirinden çarpıcı tespitler yaptı.

- Transferde isimleri geçen Burak, Muslera, Felipe Melo ve Telles'in psikolojileri bozuldu.
- Uzun süredir bekleyen Sneijder sözleşmesi yenilenmediği için son dönemde huzursuz.
- Muslera'nın, Sivas ve Osmanlı maçlarında yediği hatalı goller takımın direncini düşürdü.
- Burak'ın, Osmanlı maçında oyundan alınması teknik bir konu. Golcü oyuncuyla problem yok.


Üç kupalı şampiyon Galatasaray'ın sezona 2 haftada 5 puan kaybıyla başlaması eleştirileri beraberinde getirdi. Türk Telekom Arena'da Süper Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan sarı-kırmızılı takımda sürpriz yenilginin perde arkasındaki nedenleri de gün yüzüne çıktı.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Burak Yılmaz'ı henüz 58. dakikada kenara alması ve tribünlerden yükselen ıslıklar, Muslera'nın, Sivas'tan sonra Osmanlı maçında da klasına yakışmayacak bir gol yemesi gecenin en dikkat çeken noktalarıydı. Hamzaoğlu ve kurmayları, Osmanlıspor maçından sonra takımı mercek altına yatırdı ve sarı-kırmızılı ekibin neden bu durumda olduğu konusunda önemli tespitlerde bulunuldu.


Milliyet'in ulaştığı birbirinden çarpıcı tespitler şöyle sıralandı:


1. KAFALARI KARIŞTI
Başta West Ham'dan resmi teklif alan Burak ve ismi uzun süredir Avrupalı dev kulüplerle birlikte anılan Muslera olmak üzere transfer döneminde adı geçen futbolcuların psikolojisi bozuldu. Telles ve Melo da bu süreçten olumsuz yönde etkilendi.


2. SNEİJDER SİNİRLİ
Felipe Melo ile sözleşme yenilenmesinden sonra Wesley Sneijder'in yeni mukaveleyle ilgili beklentisi arttı. Sneijder bu yüzden son dönemde gergin. Bir an önce kendisiyle yeni sözleşme yapılmalı.


3. MUSLERA DARBESİ
Sivas deplasmanından sonra Osmanlı maçında da Muslera önemli bir hata yaptı. Yediği hatalı goller her iki maçta da takımın direncini düşürdü.


4. BURAK ÇIKMALIYDI
Osmanlıspor maçında Umut'un yerine Burak'ın kenara alınması tamamen teknik bir tercih. Çünkü Umut ilerde rakip defansla boğuşuyor ve yıpratabiliyor. Son yarım saatte Podolski ve Sneijder'e alan açmak için böyle bir karar alındı. Spekülasyonların aksine Burak'la herhangi bir sorun yok.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...