Robin van Persie tek forveti!

Robin van Persie tek forveti!

SPOR Haberleri

Orta sahadan ve Diego'dan istediği verimi alamayan Portekizli hoca, Ç. Rize maçının ikinci yarısında oynattığı 4-2-3-1'i uygulamaya koymayı hedefliyor.

Üçü Avrupa, ikisi lig olmak üzere yeni sezonda 5 resmi maç oynayan Fenerbahçe, bir türlü Vitor Pereira'nın kafasındakileri sahada gerçekleştiremiyor. Diego'nun sol kanatta oynadığı 4-4-2 sistemi, istenen sonucu bir türlü vermedi. Özellikle orta alanda doğan geniş boşluklar, sarı-lacivertli takımın başına adeta çorap ördü. Ligin ikinci haftasında Ç.Rize ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında bu zaaf bütün çıplaklığıyla kendini gösterdi.
Gol kazaydı nbsp;
Pereira, ikinci yarıda Fernandao'yu çıkartıp Alper'i oyuna alarak tek forvete döndü. Diego ise iki ön liberonun önünde görev yapmaya başladı. 4-2-3-1'e dönen F.Bahçe, daha derli toplu oynarken, Kjaer'in kendi kalesine gol atması her şeyi berbat etti. Fenerbahçe, bir kaza golüyle Rize'de 2 puan bıraksa da ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol Pereria'yı memnun etti.
Bizim yapıya uygun değil nbsp;
Kurmaylarıyla bir durum değerlendirmesi yapan Pereira, tek forvete geçiş sinyalleri verdi. Sarı-lacivertli hoca, "Çok denedik ama 4-4-2 bizim kadro yapımıza uygun değil. Bu sistemle çok büyük sorunlar yaşarız. Orta sahada yeterince etkin olamıyoruz" diyerek 4-2-3-1 denemeleri için oyun şablonları hazırlamaya başladığı. Pererira'nın kafasındaki tek forvet van Persi. Bu durumda Fernandao ve Sow'a yedek kulübesi yolu görünecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...