Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!

Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!

SPOR Haberleri

Monaco'ya kura çekimi için giden Galatasaray'da Genel Sekreter Fatih İşbecer, Monaco'nun sağ beki 20 yaşındaki Yarouba Cissako ile her konuda anlaştı.

Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!



Aslana 20lik sağ bek Yarouba Cissako! Transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Dünkü kura çekimi için 1 gün önceden Monaco'ya giden G.Saray'ın kurmayları transfer için de önemli görüşmeler yaptı. Monaco'daki kura çekimini Galatasaray adına takip eden Genel Sekreter Fatih İşbecer, 20 yaşındaki sağ bek Yarouba Cissako için Monaco Kulübüyle masaya oturdu. 
 
Sinyal vermişti! 
Fransız genç yeteneği satmak istemeyen Monaco, kiralık verebileceğini Sarı-Kırmızılı ekibe iletti. Artık elinde fazla seçeneği olmayan Galatasaray'ın bonservisiyle değil kiralık olarak almayı kabul etti. Kuradan sonra açıklama yapan Fatih İşbecer, "Taraftar merak etmesin. Transfer yapacağız" açıklamasıyla yaptığı görüşmenin sinyallerini verdi.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Messi'ye teklif sunabiliriz
Van Persie, Nani gibi dünya yıldızlarını bünyesine katan Fenerbahçe, transferde çıtayı olabilecek en yüksek noktaya koymaya hazırlanıyor. Artık sarı-lacivertli ekibin radarında, birçoklarına göre "dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu" olan Messi yer alıyor. Daha önce başkan Aziz Yıldırım'ın dile getirdiği Messi ismini dün de Mahmut Uslu iddialı şekilde telaffuz etti. 
 
Mutlaka 1-2 takviye yapmalıyız
Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Atromitos maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Yılbaşına kadar işler istediğimiz gibi giderse, Messi'nin menajeriyle görüşmelere başlayabiliriz. Cepte para olunca bu işler rahat" ifadesini kullandı. Uslu, Moussa Sow'un yerine mutlaka transfer yapacaklarını da belirterek "Sow gitti, mutlaka 1-2 takviye yapmalıyız. Bakacağız" dedi.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!




Obi Mikel kiralık geliyor 
Beşiktaş, orta sahaya yapacağı takviye için rotasını belirledi. Yönetimin elindeki listede ilk sırada Chelsea'nin yıldızı John Obi Mikel bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Nijeryalı oyuncu Obi Mikel'i kiralamak için görüşmelere başladı. İngiliz ekibi ile masaya oturan siyah beyazlılar, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralayarak, kadrosuna katmak istiyor.
 
İngiliz The Guardian gazetesi; Beşiktaş'ın İngiliz ekibini Obi Mikel konusunda ikna ettiğini yazdı. Gazete, Nijeryalı oyuncunun 10 yıl sonra Chelsea'den ayrılmaya hazırlandığını öne sürdü. Daha önce gelen teklifleri reddeden Obi Mikel'in Chelsea'de forma bulma umudunu yitirdiği için Beşiktaş'ın teklifini kabul edeceği belirtildi. Haberde ayrıca, Chelsea'nin Juventus'un yıldız futbolcusu Paul Pogba ile anlaşma sağlaması durumunda Obi Mikel'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığının da bilgisi verildi.
 
Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Louis Schaub hamlesi 
Fırtına, Avusturya ekibi Rapid Wien'de forma giyen 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Louis Schaub'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde önce Ajax'a 2 gol atıp bir asist yapan, Shakhtar'a ise 1 gol atan Schaub'un transferini geleceğe yatırım olarak düşünen yönetim uygun bir bonservis bedeli ile bu transferi bitirmekte kararlı. 
Avusturya U21 Milli Takımı'nda da forma giyen 20 yaşındaki oyuncu bu sezon şu ana kadar oynadığı 11 maçta 4 gol atıp, üç asistlik performans sergiledi. Teknik direktör Şota'nın Kasımpaşa'dayken de ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan Schaub'un transferi için bordo-mavili kulübün 1 milyon euro önerdiği öğrenildi. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin bir iki gün içerisinde sonuçlanması ve oyuncunun Trabzon'a gelmesi bekleniyor.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Hulk veto yedi 
Sow'un satılmasının ardından gözler Senegalli oyuncunun yerine transfer edilecek olan forvet oyuncusuna çevrildi. İlk akla gelen isim Zenit'te forma giyen Brezilyalı futbolcu oldu. Sarı lacivertli kulübün scout ekibi, 1986 doğumlu oyuncunun ismini önerdi. Zenit'in 50 milyon eruo'ya transfer ettiği sambacı, teknik ekibe soruldu.
 
Süresi 31 Ağustos'a kadar 
Teknik ekip Hulk'un 4 gol attığı Rusya Ligi'ndeki son 6 maçlık performasını masaya yatırdı. Yönetime, "Son maçlardaki performansı F.Bahçe için yeterli değil" raporu geldi. F.Bahçe yönetimi de Hulk'un veto yemesi üzerine alternatif arayışlara başladı.Cezayirli Feghouli'nin de Valencia'da kalması üzerine yönetim, 31 Ağustos'ta sona erecek 1. transfer ve tescil dönemi sonuna kadar bir forvet ve bir sağ kanat oyuncusu almaya çalışacak.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Yeni aday Tiago
Jason Denayer'le anlaşamayan sarı kırmızılıların yeni hedefinin Liverpool'un 22 yaşındaki stoperi Tiago İlori olduğu ileri sürüldü. 22 yaşındaki savunmacı için İngiliz ekibiyle görüşmeler devam ediyor.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Lindegaard haber bekliyor
Cenk Gönen'le yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta kaleci arayışları da tüm hızıyla sürüyor. Beto ve Valdes'ten sonuç çıkaramayan Siyah-Beyazlılar'a, Manchester United'ın 31 yaşındaki kalecisi Lindegaard önerilmişti. Tecrübeli file bekçisinin Kartal'dan istediği 1.1 milyon Euro'luk yıllık ücret de yönetime makul gelmişti.  
Alternatif isimlerle de görüşüp kararını vermek isteyen Beşiktaş cephesi acele etmiyor. West Ham'ın da listesinde olan Lindegaard ise Siyah-Beyazlı takıma gelmek için adeta can atıyor. Menaceri aracılığıyla açıklamalarda bulunan Lindegaard'ın, “Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü biliyorum. Çok büyük bir kulüp. Transferde ne olacak bilmiyorum, ben de gelişmeleri yakında takip ediyorum ve haber bekliyorum” dediği öğrenildi. 
 
Son söz Güneş'te  
Maliyeti en uygun isim olan deneyimli eldivenle ilgili kararın yönetim ile teknik direktör Şenol Güneş arasında bugün yapılacak zirveden sonra verilmesi bekleniyor.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!




Lawal 500 bin Euro'ya biter!
Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kaldı, Beşiktaş'ta hareketlilik deyim yerindeyse tavan yaptı. Liverpool'un yıldızı Leiva'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmek zorunda kalan Siyah-Beyazlılar, rotayı Eskişehirspor'un yıldızı Raheem Lawal'a yöneltmişti. 
Önceki gün, “Beşiktaş'ı çok istiyorum” açıklamasını yapan Lawal'ın kulübüyle görüşmeler hız kazandı, hatta büyük mesafe alındı. Oyuncu takasını kesinlikle kabul etmeyen Kırmızı-Siyahlılar, net 3 milyon Euro para istiyordu. Beşiktaş ise 2 milyondan yukarı çıkmıyordu. Ancak alternatifler azalınca Siyah-Beyazlılar dün son bir adım daha attı ve teklifi 2.5 milyon Euro'ya kadar yükseltti. 
 
Lawal gemileri yaktı 
Taraflar arasındaki fark 500 bin Euro'ya kadar indi. Eğer aradaki bu fark giderilirse transferin gün içinde gerçekleşmesi yüksek ihtimal gibi görünüyor. Lawal'ın da kulübüne ayrılmak istediğini iletmesi Beşiktaş'ın bu transferi bitirmesi adına elini güçlendiren en büyük etken.    


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Sambacı Doria son düzlükte 
Siyah-beyazlıların peşinde olduğu Matheus Doria'nın transferi için son düzlüğe girildi. Fransız RMC radyosu Beşiktaş dışında İtalya'dan da bazı talipleri olan Brezilyalı oyuncunun kararını 1-2 güne kadar vereceği bildirildi. Marsilya'nın yeni teknik direktörü Michel'in kafasında yeri olmayan Doria için Marsilya'nın kiralama değil de satın alma opsiyonunu devreye sokmasının şimdilik tek sıkıntı olduğu bildirildi.


Aslan'a 20'lik sağ bek Yarouba Cissako!


Kucka'da rakip Milan
Genoa'nın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Leiva'da pürüz yaşayan Beşiktaş'a önerilince Siyah-Beyazlı yönetim oyuncu hakkında bir değerlendirme yaptı ve görüşmelere katıldı. İtalyan temsilcisiyle kurulan temasta 3 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma da sağlandı.  
Tam transfer bitti derken oyuncu cephesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Milan'dan teklif aldığı öğrenilen Slovak yıldız, masadaki diğer teklifleri askıya aldı. Oyuncunun Milan'la anlaştığı Sky İtalya tarafından da duyuruldu. Ancak Kucka için devrede olan 3 kulüpten de resmi bir açıklama gelmedi. 







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...