Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana Milli Takımlarda olan Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Alaxander Milosevic, Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Cenk Tosun katılmadı.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dayanıklılık, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. 3 grup halinde 5'e 2 çalışması, alan savunmasının yer aldığı maç, kondisyon ve dayanıklılık koşularının yapıldığı çalışmalar ile antrenman sona erdi.
Bu arada, altyapı oyuncularından Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü ve Hüseyin Yılmaz A Takımın antrenmanına katıldı.
Beşiktaş, hazırlıklarına saat 17.00'de basına kapalı yapacağı 2. antrenmanla devam edecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...