HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ozan İpek ' Hedefim milli takım'

Kaynak: DHA
Ozan İpek ' Hedefim milli takım'
Ozan İpek, A Milli, Antalyaspor, Haber

SPOR Haberleri  / DHA

Antalyaspor'un kadrosuna dahil ettiği Bursasporlu Ozan İpek, kırmızı beyazlı formayı sürekli giyerek yeniden milli takıma seçilmeyi hedeflediğini söyledi.

Yeni transfer Ozan İpek, Antalyaspor'da ilk antrenmanına çıktı. Fenerbahçe maçının ardından izne ayrılan kırmızı beyazlı takımda Ozan İpek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde fizyoterapist eşliğinde antrenman yaptı.
Ozan İpek, antrenmandan sonra tesislerde Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'le bir araya geldi. Başkan  Gencer, kırmızı beyazlı takımda 14 numaralı forma giyecek olan Ozan İpek'e başarı dileğinde bulundu.
Antayaspor'u ailesinin Antalya'da yaşaması, teknik direktörü Yusuf Şimşek'e sevgisinden dolayı tercih ettiğini belirten Ozan İpek, kırmızı beyazlı ekibin Süper Lig'de kalıcı, üst sıralarda yer alan bir takım haline dönüşmesi için çaba göstereceğini söyledi. Bu sezon takımda sürekli forma giymek istediğini dile getiren Ozan İpek, "Hedefim tekrar milli takıma gitmek" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...