Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası

/ Kaynak: AA
Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Boks Federasyonu koordinasyonunda 1. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası, Erzurum'da yapılacak.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl ilki düzenlenecek olan turnuva 6 Eylül'de başlayacak.
Kazım Karabekir Spor Salonu'nda 9 Eylül'e kadar devam edecek turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Rusya, Azerbaycan, İran, İsveç, Norveç, Fransa, Ukrayna, Çin, Kazakistan, Afganistan, Nijerya, Sri Lanka ve Kongo'dan boksörler katılacak.
Turnuva için Türk Milli Takımı, Erzurum'da kampa girdi.
Milli takım başantrenörü Nikolai Khromov ile yardımcıları Mustafa Kalkan, Vahdettin İşsever, Cengiz Cihangiroğlu, Ali Kolo ve Süleyman Ateş gözetiminde kamp yapan milli takım, turnuvayı şampiyon bitirmek için yoğun bir antrenman programı geçiriyor.
Antrenör Mustafa Kalkan, yaptığı açıklamada, Erzurum'da mükemmel bir ortamda kamp yaptıklarını belirterek, "Hedefimiz kendi seyircimiz önünde milli takım olarak harika maçlar çıkartarak, turnuvayı şampiyon bitirmek. Bu bizim açımızdan çok önemli" ifadelerini kullandı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...